Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Grande

View album (21)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 6
  • 0
8.8
Rating
 

Availability of 'La Grande'

Antoine J.J. Snijers has last updated the calendar on 06 Mar 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Grande evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.8
Visited in July 2017

Wij hebben een zeer aangename week doorgebracht in 'La grande' van het domeintje 'De plus belles'. Het was heel fijn om kennis te maken met de zeer aangename eigenaars Inez en Antoine. In het huis was alles aanwezig wat we nodig hadden en er was ruimte genoeg om, ook tijdens de minder mooie dagen, onze kindjes te laten spelen en te genieten van de vakantietijd. Jammer dat de zon er niet zo vaak bij kon zijn, want dan was het huis best wel donker. We hebben hele fijne uitstapjes gedaan en genoten van de 'Marché des producteurs' samen met de buren én Inez. Het borrelen bij het terras op de laatste avond was een leuke afsluiter.
Dankjewel Inez en Antoine!

8
Comment from Antoine J.J. Snijers

Jullie ook reuze bedankt voor de gezellige aanwezigheid.

Visited in April 2017
Aad van Rijsw

Mijn leraar Nederlands zei over cijfers geven altijd: een tien is voor onze lieve heer, een negen voor de leraar en een acht voor de beste leerling. Antoine en Inez hebben zich wat ons betreft ware meesters der gastvrijheid betoond. De gite is van grote klasse en de prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend. We hebben al heel wat Gates in Frankrijk gehuurd, maar nooit een dat zo kompleet was. De zon was bijna dagelijks aanwezig, wat me bijna verleidde tot een duik. Maar omdat ik de nieuwjaarsduik ook altijd oversla, maar niet gedaan. Alles wat ik las over de gite is bewaarheid.

9
Comment from Antoine J.J. Snijers

Van zo'n reactie wordt je best een beetje verlegen. Heel veel dank lieve gasten.

Visited in August 2016

In februari een weekje vakantie geboekt voor pas in augustus. Wat keken we daar naar uit! En wat hebben we genoten in De Plus Belles, GASTVRIJHEID/rust/ruimte HEERLIJK. De borrel op dinsdagavond was super! Antoine had heerlijke hapjes gemaakt. Het zwembad ook geweldig en lekker koel want wat was het warm 's middags te warm eigenlijk. Het huisje La Grande echt voorzien van alle gemakken! De marktjes in de buurt bezocht zo gezellig. De avondmarkt in Ayen ook zo'n geweldig iets lekker eten met z'n allen een beetje het Franse leven proeven. De wandelingen met Inez Buddy en Gala waren gezellig.. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid Antoine en Inez, we hopen nog eens terug te komen naar jullie Domeintje

10
Visited in August 2016

Prachtig huis, fantastisch zwembad, heerlijke tuin en ontzettend fijne gastheer en -vrouw!

Wij hebben ontzettend genoten in La Grande. Het huis was schoon en van alle gemakken voorzien. Ruim genoeg voor ons gezin met drie jonge kinderen. Het zwembad bood ons veel vertier en verkoeling. Daarnaast waren er voor de kinderen de schommels in de tuin...en hun nieuwe vriendjes: honden Buddy en Galaxy (die alleen komen als je dat zelf graag wil). Super!

De omgeving is ook erg fijn, met op n paar kilometer een bakkertje en net wat verder meerdere grote supermarkten. Wij hebben genoten van de marche paysan, waar je (s avonds) lokale producten kan eten van grote gezamenlijke barbecues. Ons dochtertje heeft bovendien heerlijk gedanst met 'mevrouw Inez en meneer Antoine'!

Inez en Antoine, bedankt voor deze heerlijke week op jullie domaine...en wellicht tot ziens!

9
Comment from Antoine J.J. Snijers

Dank je wel voor de fantastische recensie. Ook wij hebben genoten van jullie gezellige verblijf.

Visited in July 2016

We hebben twee hele mooie weken gehad in het 'kleine huisje'. Het is heerlijk om op een warme dag gebruik te kunnen maken van het zwembad. Rond het huisje was heel de dag door voldoende zon en schaduw te vinden. De huisjes liggen in een mooi heuvellandschap met veel loofbossen en weilanden. De eigenaresse kan je heel veel tips geven over wat te doen in de omgeving. Kano varen, leuke dorpen, oude kastelen, gezellige markten zijn allemaal binnen handbereik. Kortom een fijne plek voor je vakantie. Lange Nederlanders moeten op de zolderverdieping (slaapkamers) goed op hun hoofd letten. De eigenaren hebben wel veel stootkussens aangebracht.

8
Comment from Antoine J.J. Snijers

Merci beaucoup!

Visited this Gite? Please give your opinion