Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Malbouyssou

View album (53)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
9.2
Rating
 

Availability of 'Malbouyssou'

Anneke Verweij has last updated the calendar on 17 Nov 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Malbouyssou evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.2
Visited in March 2019

Ondanks de vele regenbuien hebben we een heerlijke week gehad in
Malbouyssou.
Paul heeft ons wegwijs gemaakt in het huis en er stond voor ons een flesje wijn op tafel, dus een goed begin!
Vooral de woonkeuken is een prettige plek om te verblijven tijdens de regen en later in de middag de houtkachel aan is ook geen straf.
Ook onze hond heeft een geweldige week gehad, hij had vriendschap gesloten met de hond van de buren en samen renden ze door de tuin en de weilanden.
We komen graag nog eens terug!

9
Visited in August 2018
Lies en gert

Superleuk verblijf gehad in deze met smaak ingerichte gite, rustige ligging ,verschillende leuke dorpjes in de buurt ..aanrader voor de rustzoekers

9
Visited in June 2017

Wat een leuk vakantiehuis is Malbouyssou. De inrichting is compleet en verzorgd, overal is aan gedacht. De mooie, grote tuin en het prachtige uitzicht geven je direct een vakantiegevoel. Wandelend vanuit het huis zijn er talloze mooie vergezichten. Parels van dorpjes zijn in de directe omgeving, Prachtig zoals Collonges-la-Rouge en Argentat. We hebben genoten van het huis en de natuur, zeker een plek om terug te komen.

9
Visited in January 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad in Malboyssou! Wat een geweldig huis. Van alle gemakken voorzien.
We hadden het weer niet mee, maar we hebben genoten van de warmte van de houtkachel. De "bedstee" is erg romantisch. Onze dochter van toen nog 2 sliep boven. Wat dat betreft was een traphekje oid wel prettig geweest (die overigens wel aanwezig is bij de trap van de begane grond naar de 1e verdieping), want de trap is heel erg open. Wij hebben hem afgeschermd met koffers en dat voldeed uiteindelijk ook, maar voor een meer vertrouwd gevoel was het wel prettig geweest.
Wij komen zeker een keer terug!

9
Visited in November 2016

We hebben de herfstvakantie doorgebracht in Malbouyssou en het was zalig. De ontvangst was prima en het huisje is top. Werkelijk alles is voorhanden.
De ligging is fantastisch en er zijn méér dan voldoende dorpjes in de omgeving om te bezoeken.
We komen zeker terug.

10

Visited this Gite? Please give your opinion