Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine des Chênes Truffiers

View album (49)
/
  • 21
  • 6
  • 9
  • 11
  • 5
9.5
Rating
 

Availability of 'Domaine des Chênes Truffiers'

Katrijn Pellens has last updated the calendar on 27 Nov 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Domaine des Chênes Truffiers evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in May 2019

Merveilleuses vacances en famille, domaine idéale, bien équipé, au calme, accueil au top!

10
Visited in April 2018

Bij aankomst werden wij hartelijk verwelkomd door de eigenaars Katrijn, Fré en de 3 kinderen met inbegrepen een verrassingsmand aangeboden door het huis met fijne drank- en streekproducten. De woning voldeed helemaal zoals vermeld op de site, alles was aanwezig. Mas de Chênes , evenals de Gite du Nourriguier zijn zeer charmante verblijven die ons gezin reeds diverse jaren heeft bezocht; beide woningen zijn gelegen op een groot terrein van een 7-tal ha, hebben een mooi uitzicht op de Alpilles en de omliggende wijngaarden en fruitbomen. De Mas heeft 2 mooie zwembaden die dagelijks worden onderhouden, zijn ook kindvriendelijk ( met alarm ) , rustig gelegen in en rond de mooie omgeving van bloemen, mooie natuur en bomen.
Recent bezochten we dit maal de Gite du Nourriguier en ook deze woning biedt alle comfort. Onze bevinding : heel de streek in en rond de Alpilles is een aanrader voor mensen die houden van uitstapjes, wandelen en fietsen. In de onmiddellijke omgeving van Beaucaire vind je mooie dorpjes als Saint Rémy de Provence, Fontveille, Les Baux, Maussane, Gordes, Pont Du Gard, Arles, Avignon, Nimes, Les Saintes Maries de la Mer ed. Ook aan kleurrijke lokale marktjes met streekproducten is er geen nood, die zijn op korte afstand dagelijks te vinden de onmiddellijke omgeving. Wijn liefhebbers komen er zeker aan hun trekken en het Provençaalse eten is er steeds te genieten !
Kortom, het is er leuk vertoeven voor een aangenaam en ontspannen verblijf; een aanrader en de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie.
Wij - Wim, Marie-jo en Benny - kijken reeds uit naar een toekomstig vakantiebezoek !
Dank en vele groetjes.

9
Visited in July 2017

hallo Katrijn,
Wij hadden in juli van dit jaar een fantastische vakantie met ons voltallig gezin van 19 personen.Klein en groot
hebben ervan genoten.Wat cultuur in de buurt, fijne wandelingen,en genieten aan het zwembad, 's avonds barbecue''n. Alles was aanwezig. Zelfs onze universiteit student heeft er kunnen studeren en is nog geslaagd ook.. Door de grote ruimte had ieder vrijheid en dat was fijn met zulke grote grpep.
Volgende zomer gaat het ons niet lukken om allen samen vakantie te nemen, maar als het ons lukt komen we zeker terug.

10
Visited in July 2017

hallo Katrijn,
We hadden in juli van dit jaar een leuke vakantie bij jullie in de mas. Met ons groot gezin van 19 heeft groot en klein genoten. Iedereen had voldoende ruimte om tot rust te komen. Wat cultuur, samen wandelen, kanovaren, gezellig barbecue'n en genieten aan het zwembad .Alles erop en eraan!
Dit jaar lukt het ons niet om samen verlof te nemen, maar we komen zeker nog eens terug.

10
Comment from Katrijn Pellens

Dag Rosita en Walter, Heel hartelijk dank voor jullie reactie, dat doet veel plezier. Wij zijn zeer blij om te horen dat jullie een fantastische vakantie hebben gehad, en dat bovendien de kleinzoon geslaagd is, proficiat! Tot de volgende keer! Vele groetjes, katrijn & frederik

Visited in June 2017

Fantastische vakantie gehad in Domaine des Chênes Truffiers! Vlabij zo veel oude kunststeden en natuurschoon. Alle faciliteiten die je zou kunnen nodig hebben zijn beschikbaar. En een ongelooflijke service.
Plus de grootste luxe van deze tijd: stilte, je hoort alleen de vogels of de wind. En 's nachts, een andere luxe: duisternis met zijn miljarden sterren.
Meer kan een mens zich niet dromen....

10
Comment from Katrijn Pellens

Dag Mimie en co, blij te horen dat jullie hebben genoten. Bedankt voor de feedback. Wees steeds welkom, jullie zijn een leuke, zeer aangename groep. Vele groetjes, Frederik en Katrijn

Visited this Gite? Please give your opinion