Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Garrigouilles

View album (28)
/
  • 9
  • 2
  • 4
  • 5
  • 2
8.3
Rating
 

Availability of 'Garrigouilles'

J.M. De Meij has last updated the calendar on 27 Dec 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Garrigouilles evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.3
Visited in August 2019

Wij hebben hier voor het 2e jaar een heerlijke vakantie week gehad. Huis is van alle gemakken voorzien en doordat er nog een kleiner 2e huisje aan vast zit hadden Opa en Oma ook alle ruimte!
De tuin is erg fijn. Onze kinderen vermaakten zich op de schommel, met de tafeltennistafel, hadden alle ruimte om te voetballen en maakten menige plons in het zwembad. Wij overigens zelf ook na een dagje strand ;)

Bedankt Johan en Hélène voor weer een heerlijke week in jullie fijne huis/tuin!

9
Visited in September 2017

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede omdat het zo fijn 'thuiskomen" was in Garrigouilles. Wat een fijn huis en aardige eigenaren! De aanwezigheid van zoveel ruimte om je heen en de schuur met de vele sport- en spel mogelijkheden. Rust en toch dicht bij stad, dorp en zee.
Marjolijn, Rotterdam

8
Visited in August 2017

Charmant huis, warm, persoonlijk en sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien, aan een kleine, doodlopende weg (lekker rustig, dus). Fijne, ruime tuin met grote vijgenboom en rijpe vijgen. :) We hebben hier een heerlijke week doorgebracht in een, zo leek het, onontdekt stukje Frankrijk (geen buitenlander in het dorp gezien). Aan ons (gezin met 4 kleine kinderen) welbesteed!

8

Visited this Gite? Please give your opinion