Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Villa ’SaMer’

View album (21)
/
  • 12
  • 2
  • 5
  • 6
  • 3
9.0
Rating
 

Availability of 'Villa ’SaMer’'

Attention! WGT Samama Uittenbogaard has last updated the calendar on 12 Jul 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Villa ’SaMer’ evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in January 2017

Een heel fijn huis in een prachtige omgeving. Een grote (veilige) tuin om in te spelen, op een steenworp afstand van een heerlijk strand. Heerlijke oesters uit de Belon.

9
Visited in October 2016

We hebben de laatste twee weken van oktober in Villa SaMer doorgebracht en wat was het fantastisch! Het was gemiddeld 18 graden, zonnig en dus prima vertoeven. Het huis heeft alles om je verblijf erg aangenaam te maken; de keuken is zeer goed uitgerust, de bedden zijn erg comfortabel, de tuin is heerlijk om in te spelen of gewoon te genieten van de zon en de ligging is prima om dagtochten te maken. Een heerlijk huis om zorgeloos je vakantie door te brengen.

9
Visited in August 2014

We hebben echt een heerlijke vakantieweek gehad, mede dankzij het gezellige en comfortabele huis! De kinderen hebben eindeloos binnen en buiten gespeeld, wij hebben vooral genoten van de rust, de heerlijke tuin, de goed geoutilleerde en gezellige keuken, de lekkere bedden, de heerlijke tijdschriften, boeken en films, de prachtige omgeving, kortom het was echt een geslaagde vakantie!

9
Visited in July 2013

Wat een heerlijk huis. Grote mooie tuin, lekker zwembad, ruimte in huis en van alles te doen. We hebben getafelvoetbalt, heerlijke verse vis en schelpdieren gekookt, gezeild, aan het strand gelegen, in de tuin gespeeld, gezwommen, gebbqed, naar het strand gewandeld, crepejes gegeten, de lokale dorpjes bezocht, boeken gelezen, spelletjes gedaan en mooie films gekeken. Kortom, alles waar je van droomt als je een weekje naar Bretagne gaat, en dat heeft Villa SaMer ons geboden. Een aanrader dus!

9
Visited in February 2013

3 fantastische nachten door gebracht in Villa Samer. Werkelijk alles is aanwezig en erg gezellig ingericht. Vlakbij een kleine haven waar je eind van de dag heerlijke verse vis kunt halen. Strand op fietsafstand, grote Intermaché supermarkt in nabij gelegen dorp. Dit huis is zeker aan te bevelen voor grote familie's.

9

Visited this Gite? Please give your opinion