Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Watermolen Moulin du Montet

View album (16)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 6
  • 3
9.2
Rating
 

Availability of 'Watermolen Moulin du Montet'

Attention! Simon en Liesbeth Kogenhop has last updated the calendar on 28 Mar 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Watermolen Moulin du Montet evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.2
Visited in July 2018

Geweldige vakantie bestemming. Zou er het liefst blijven wonen.

10
Visited in August 2017

Ook al doven in de dorpen de oude tradities verder uit en zijn de plaatselijke slagers en bar-tabac's niet meer overal in het straatbeeld aanwezig, de eigenaars Simon en Liesbeth dompelen je met hun eenvoud en charme onmiddellijk terug onder in die oude onbedwongen sfeer die de basis vormde voor de uitdrukking 'leven als god in Frankrijk'

8
Visited in May 2016

Een heerlijke week gehad in dit prachtige huis. Grote (omheinde) tuin, met heel veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen. Je kunt er lekker buiten eten, zowel voor als achter het huis is ruimte zat. Pootje baden in de rivier, vuurtje stoken buiten. Zeer gastvrij ontvangen door Simon en Liesbeth, Kortom: Een echte aanrader !!

9
Visited in May 2016

We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Simon en Liesbeth zijn zeer gastvrij en hebben een prachtig huis met een heerlijke ruime tuin.
Wij waren met 4 volwassenen en 5 kinderen (3,5,8 en 11 jaar). De kinderen hebben zich goed vermaakt bij de rivier, met de hond en in de ommuurde tuin.
Het huis is heel mooi en alles is aanwezig. Er zijn vier slaapkamers waarvan een met een opentrap verbonden is met de woonkamer.
De omgeving is groen, met heuvels en er zijn veel oude stadjes/dorpen en kasteeltjes. Je kan er goed fietsen en wandelen.

10
Visited in September 2015

Net als twee jaar geleden waren wij als gezin met 3 kinderen (10, 8, 6) deze zomer te gast bij Simon en Liesbeth in hun rustieke watermolen. Net als het eerste jaar voelt alles zeer vertrouwd. Maximale vrijheid en de kinderen amuseren zich kostelijk in de naastgelegen rivier. Al hoewel de gastheer en - vrouw in naastgelegen woning wonen, ervaren wij alle vrijheid. Heerlijk buiten eten, bbq met een open haard.
Gelegen in een rustige maar prachtige, niet erg toeristische streek in de Bourgogne. Naast de ruimte en ver weg van massatoerisme, volop gelegenheid om de vele broccantes en markten te bezoeken of één van de vele leuke kleine stadjes in de omgeving. Je waant je bijna Frans. Voor herhaling vatbaar!

9

Visited this Gite? Please give your opinion