Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Grange Vermoy

View album (18)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 0
  • 4
8.0
Rating
 

Availability of 'La Grange Vermoy'

Attention! Michiel en Barbara van offenbeek has last updated the calendar on 09 Feb 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Grange Vermoy evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.0
Visited in July 2017

Fijn groot huis in een meer dan prachtige omgeving. Wij hadden helaas niet het allerbeste weer, maar het huis biedt voldoende mogelijkheden om toch heerlijk vakantie te vieren. Lekker koken in de grote keuken, op avontuur in het bos of wegduiken in een van de vele boeken. Wij hebben een heerlijke week gehad.

8
Visited in April 2017

Mooi en groot huis in een mooie omgeving, Achterzijde prachtig uitzicht vanaf het terras op wei met koeien. Kinderen kunnen lekker in de tuin spelen, zoals trampoline springen of schommelen. Riviertje vlakbij was ook leuk om langs te struinen, en veel leuke dingen in de omgeving zoals jonge zwijntjes in het 'enclos a sangliers'. Goede bedden en fijne douche en bad. Verder spelletjes, boeken en strips aanwezig. Heerlijke vakantie gehad!

8
Visited in June 2016
Linda Tops-Miete

Wat een heerlijke plek! Fantastisch uitzicht vanaf het terras en mooie wandelroutes door bos en langs de rivier. Heerlijk huis met veel ruimte, zeer compleet en comfortabel, alles klopt. Aanraders in de buurt zijn restaurants St Georges in Carré les Tombes en Le Vieux Morvan in Chateau Chinon.

8
Visited in August 2012

We hebben enorm genoten van het huis en de omgeving. Vooral de rust, de ruimte en de prachtige natuur is het vermelden waard. Ook de omgeving o.a. Lac des Settons en het drooggevallen Lac de Panneciere hebben we meerdere keren bezocht. Alles met elkaar voor herhaling vatbaar.

8
Visited in September 2011

Het was heerlijk en gezellig in jullie huis. Een fijn huis op een erg mooi plekje, zo midden in de natuur. We genoten van mooie wandelingen, het heerlijk vertoeven in en rond het huis (met de erg fijne boeken), de uitvliegende vleermuisjes rond zonsondergang (ik dacht nog: is het niet wat warm om overdag achter het luik te verblijven in de volle zon, maar las in het dierenboek, dat de kleintjes daar juist goed van gedijen…..zo zie je maar), de (heerlijk ruikende) frisse lucht, het mooie weer en de inderdaad enorm heldere sterrenhemels. En nog veel meer natuurlijk, maar dat hebben we in het gastenboek geschreven. Indrukken om met plezier aan terug te denken. En nog bedankt voor de reistip rondom Parijs, de Francilienne. Beviel ons erg goed.

9

Visited this Gite? Please give your opinion