Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Dépôt de Pain

View album (34)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Le Dépôt de Pain'

Menno Keizer / Anne-Lise Kusters has last updated the calendar on 07 Jul 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Dépôt de Pain evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in June 2016

Karin en Coen
kacoe@hotmail.com
Bezocht in zaterdag 11 juni 2016 Geplaatst op: zondag 12 juni 2016, 12:36 (Verhuuradvertentie: Le Dépôt de Pain)

In de omgeving van Arnay-sous-Vitteaux is een boel te zien en veel te doen.
Zeer fraaie optrekkende mist, de koeien loeien !
Fietsen naar Montbard langs het “Canal de Bourgogne” en het kapelletje van St. Abdon.
Rondkijken in Sainte Colombe zit nog in het vat en ook zeker terug naar Flavigny-sur-Ozerain, de tijd staat stil.
Heerlijk terras, de druif gaat alweer de goede kant op ! Dat beloofd wat…. enfin….zeer genoten; een prachtige “Dépôt de Pain” !
Karin & Coen

9
Visited in May 2016

Beste Menno en Anne-Lise,
We hebben genoten van het gezellige huisje.
Het was maar een kort weekje. De één net beter en de ander hier ziek geworden. Veel hebben we dus niet kunnen zien deze keer.
Maar Flavigny was erg mooi. Vanaf Hauteroche hadden we ook nog een mooi zicht op Semur-en-Auxois; kenden we al en is ook prachtig en dichtbij.
Morgen op de terugweg misschien nog langs de Abbaye de Fontenay en vast nog een keer terugkomen om te wandelen en te fietsen.
Guust en Esther
P.S.: ziek zijn in zo'n slaapkamer met uitzicht op de heuvel en kwetterende vogels was geen straf !

9
Visited in September 2015

Wij hebben enorm genoten van jullie heerlijke huisje. Ook de grote tuin vonden wij, en met name onze hond, geweldig. We hebben heerlijk gezond, gebbqed en genoten van onze buurstieren.
We vonden Alésia en het dierenpark aan het einde van de straat erg mooi. Daarnaast hebben we heel veel oude stadjes bezocht, o.a. Flavigny en Semur-en-Auxois.We hebben hier onze ogen uitgekeken, wat prachtig! Dijon was een leuke tegenhanger van alle kleine, oude stadjes hier in de buurt.
In jullie huisje ontbrak het ons aan niets. Heerlijk zoveel keukengerei; zo hebben wij bijvoorbeeld op een regenachtige dag heerlijk gekaasfondued. Ook de vriezer en de wasmachine kwamen zeer goed van pas.
Heel erg bedankt voor deze heerlijke week. We zullen er straks moeten gaan afkicken als we weer in ons flatje zijn, zonder grote tuin met prachtig uitzicht.
Hopelijk tot ziens!
Vriendelijke groeten,
Kiki en Vincent

10
Visited in April 2016

De twee weken in jullie familiehuis zitten er bijna op. Het huis is een prima uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. Het weer zat mee: goede temperatuur, soms regen en regematig zon.
Zo met z’n tweeën was het prima uit te houden. We hebben zo’n beetje alle toeristische toppers in de omgeving gezien. Wandelend hebben we hier alle mogelijke rondjes gelopen. De wandeling naar jullie woonplaats Sainte Colombe is prima te doen. Leuk vonden we de uitleg van de gids bij de expositie in het château.
Verder genoten van het dierenleven om het huis, de hagedissen, een vleermuis in de kelder, de vogels in de bomen. De wespen deden zich te goed aan de druiven, waarvan wij er ook wel wat hebben geproefd.
Jullie huis is ook passend in deze streek. Je ziet heel wat huizen die opgeknapt zijn; anderen zijn zwaar vervallen.
Veel succes met jullie verder plannen voor deze gîte.
Arie en Sia

9
Visited in April 2016

De twee weken dat we hier hebben gezeten zijn omgevlogen.
Het huisje en de omgeving zijn ons zeer goed bevallen.
We vonden het heel leuk om een rondleiding door Sainte Colombe en het kasteel van jullie te krijgen. Mooi om te zien hoe jullie je droom hebben waargemaakt en hoe jullie daarvan genieten.
We hadden hier best nog wel een weekje langer willen blijven.
Het racefietsen was een ware uitdaging, maar enige ervaring opdoen met ( zo min mogelijk) schakelen ging het steeds beter. Je hebt hier nauwelijks last van de wind, dat is nog eens wat anders dan fietsen op het Friese platteland.
We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie film collectie, elke avond hadden we een filmavond.
Ondanks dat we het rustig aan zouden doen, hebben we nog best veel gedaan: een paar keer gezwommen in het stuwmeer bij Grosbois, wandelingen en fietstochten (Canal de Bourgogne), Dijon, Semur-en-Auxois en Flavigny (incl. anijssnoepjes fabriek, La Grange en de vignoble) bezocht, gekanoed in de Morvan (Lac des Settons) en ook Alésia bezocht.
Hartelijke groeten,
Loes en Mariska

9

Visited this Gite? Please give your opinion