Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

le petit moulin

View album (22)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
9.7
Rating
 

Availability of 'le petit moulin'

M.Barendse has last updated the calendar on 20 Jan 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of le petit moulin evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in August 2016

Erg rustig gelegen op het Franse platteland. Dicht bij de snelweg en voor ons dus erg geschikt als stop op weg naar de Ardèche. De Nederlandse gastheer en -vrouw bieden de mogelijkheid om (met het gezin en andere gasten aan tafel) gebruik te maken van het diner. Erg mooie en comfortabele gite en een lekker ontbijt.

9
Visited in December 2016

Prachtig huisje. Bijzonder en bijzonder sfeervol. Eigenaars erg gastvrij. Voor 1 overnachting geboekt. Bijna jammer dat we er de volgende dag al weer uit moesten. 😉 Prijs&;kwaliteit verhouding 👍 top

10
Visited in July 2015

Erg schattig leuk huis om met t gezin in te slapen op t franse platteland. Er is een hangout waar de kinderen zich met van allerlei dingen binnen kunnen vermaken (tafeltennis,sjoelen, darten,spelletjes, lezen etc etc) buiten is er een mini speeltuin met grote trampoline en ook nog zwembad. Er is ook mini camping en bed&breakfast kamer, erg fijn dat de eigenaars Nederlanders zijn,communiceert handig :) na half uur rijden ben je in Moulins waar je genoeg kan doen.

10

Visited this Gite? Please give your opinion