Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison la Carrée

View album (14)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
8.5
Rating
 

Availability of 'Maison la Carrée'

jasmine Angehrn has last updated the calendar on 28 Mar 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison la Carrée evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.5
Visited in June 2018

Hallo Jasmine,
Ik wil, wel wat laat, nog even terugkomen op onze vakantie. Wij hebben een aangename week gehad ondanks dat het weer niet zo mee zat. Het huis was prettig en zeer compleet.
Wat ik niet onvermeld wil laten dat dit het schoonste huis was wat we tot op heden gehuurd hebben, compliment aan Christel! Ook haar ontvangst was prima, ze had haar zoon meegenomen om haar bij te staan als wij het frans niet begrepen vertelde hij het in het engels.

8
Visited in July 2016

Prima vakantiehuis met alle voorzieningen erin en er omheen. Prachtige omgeving. Een aanrader. Wij lomen in 2017 zeker terug. Fam. Keizer.

9
Visited in April 2015

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in een prachtig huis met een geweldig uitzicht. Het huis is van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende terrassen zodat je altijd in of uit de zon kunt zitten en in of uit de wind. Wanneer je van rust en ruimte houdt is het een super huis.

8

Visited this Gite? Please give your opinion