Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison la Carrée

View album (15)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
9.2
Rating
 

Availability of 'Maison la Carrée'

jasmine Angehrn has last updated the calendar on 02 Jun 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison la Carrée evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.2
Visited in June 2019

Een enorm fijn huis in het midden van een enorm rustige omgeving maar op wandelafstand van een mooi dorpje waar je een koffietje kan drinken onder de bomen. We hebben enorm genoten van het mooie huis met zijn verschillende terrasjes rondom. Een echte aanrader voor mensen die een rustige omgeving zoeken, bedankt voor het fijne verblijf.

10
Visited in May 2019
Ingeborg

La Carrée is een geweldig huis. Ruim, licht en van alle gemakken voorzien. De tuin met verschillende terrassen is heerlijk. Het is er heel stil, het enige geluid komt van vogels. Wij hebben zelfs een ree in de tuin zien lopen. Dus als je van mooie natuur, rust, ruimte en stilte houdt, is dit de ideale plek.
In de omgeving is prachtige natuur, er zijn heel mooie romaanse kerken en de stadjes en steden zijn leuk.
Een plek om naar terug te willen.

10
Visited in May 2019

Op doorreis naar het zuiden enige dagen gelogeerd in maison la carree.
Het huis is prachtig en rustig gelegen. Grote woonkamer met Sat.T.V. (Ned. zenders),
complete keuken met alle gewenste apparatuur. Slaapkamer 3 had een comfortabel breed bed met aangrenzend een ruime badkamer met douche. Ruime tuin om in te zitten. Het weer liet ons enigszins in de steek, maar wij hebben toch prima dagen gehad.
Wij kunnen dit huis aanbevelen.

9
Visited in June 2018

Hallo Jasmine,
Ik wil, wel wat laat, nog even terugkomen op onze vakantie. Wij hebben een aangename week gehad ondanks dat het weer niet zo mee zat. Het huis was prettig en zeer compleet.
Wat ik niet onvermeld wil laten dat dit het schoonste huis was wat we tot op heden gehuurd hebben, compliment aan Christel! Ook haar ontvangst was prima, ze had haar zoon meegenomen om haar bij te staan als wij het frans niet begrepen vertelde hij het in het engels.

8
Visited in July 2016

Prima vakantiehuis met alle voorzieningen erin en er omheen. Prachtige omgeving. Een aanrader. Wij lomen in 2017 zeker terug. Fam. Keizer.

9

Visited this Gite? Please give your opinion