Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La petite Mothe du château perdu

View album (32)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.3
Rating
 

Availability of 'La petite Mothe du château perdu'

Attention! Birgit de Beer van Beek has last updated the calendar on 08 Nov 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La petite Mothe du château perdu evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in November 2019

Een fijne week gehad in een mooi ingericht huisje wat heerlijk rustig ligt in een mooie streek van Frankrijk. Er is alleen een houtkachel, knus maar wel bewerkelijk om het warm te krijgen. Iets meer buiten verlichting richting de auto zal wel prettig zijn.
Snel en goed contact met Birgit de Beer, hartelijk ontvangst en een goed gevulde koelkast voor eerst avond en eerste ontbijt.

9
Visited in September 2019

Mooi smaakvol ingericht huis, prachtige rustige tuin, mooie omgeving (natuur, stadjes) en enthousiaste gastvrije verhuurders die een mooie balans vinden tussen privacy en warme belangstelling!
Kortom perfecte locatie

10
Visited in August 2019

Alle dagen zondag…
Alle dagen zondag, zó voelde het die twee weken in La Petite Mothe du Château Perdu, het vakantiehuisje van Birgit en Geert Jan de Beer in Barberier. Lief dat er bij aankomst behalve een flesje wijn ook vers brood, koffie en thee voor het zondagochtendontbijt klaarstonden.
We hebben onze dagen grotendeels gevuld met absoluut-nietsdoen om uit te rusten van een hectische periode. Hoewel klein is het huisje voorzien van alle noodzakelijke comfort. En het was er brandschoon. Af en toe vonden we bij thuiskomst tomaatjes en courgettes bij de voordeur. Hoe leuk is dat!
We hebben tochtjes gemaakt naar o.a. de Puy de Dôme (kabeltrein naar de top!), Clermont-Ferrand en Vichy. Wil je naar het porseleinmuseum in Limoges? Ga niet op dinsdag, anders sta je net als wij voor een dichte deur. Maar de rit ernaartoe was mooi.
Wil je echt iets ongelooflijk prachtigs zien op een paar kilometer van het huisje, klik hier: https://www.fleursecheedebayet.com/Visites-guidees.5.html. Het idee dat droogbloemen saai en ouderwetsch zijn, daar kom je wel vanaf als je deze locatie bezocht hebt. Wat een schoonheid.
Met deze fijne gastvrouw en gastheer is La Petite Mothe du Château Perdu een aanrader!
John en Willy

9
Visited in August 2019

La petite Mothe is set in a beautiful, large, peaceful garden in attractive countryside, and the gite itself is comfortable and well-equipped. Birgit and Jerry were wonderful hosts; we very much enjoyed having dinner with them on the evening we arrived, and they were keen to ensure that we had everything we needed. We had an excellent holiday, enjoying fantastic meals in Vichy and Charroux, walking in the Chaine des Puys and the local countryside, and canoeing on the Sioule. Highly recommended!

10
Visited in August 2019

Wij hebben twee weken vakantie gehouden in La petite Mothe. Een prima vakantiehuisje waar je zonder radio/tv tot rust kan komen. Alles is aanwezig en is er toch iets niet dan hebben de eigenaren het wel. We zijn erg gastvrij ontvangen en hebben bij Birgit en Geert Jan de eerste avond gebruik gemaakt van de mogelijkheid bij hun te eten. De omgeving is prachtig. Vichy is dichtbij en een aanrader. Je kunt op de fiets naar de dichtstbijzijnde bakker. In de grote tuin kun je overal zitten en er is een moestuin waar je gebruik van mag maken. Een perfecte vakantiebestemming.

8

Visited this Gite? Please give your opinion