Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Bourg

View album (74)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 4
  • 3
9.5
Rating
 

Availability of 'Le Bourg'

Paul van Kempen has last updated the calendar on 13 Jul 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Bourg evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in July 2019

Een week heerlijk genoten van zon, rust en comfort. Het huis en de gites zijn van alle gemakken voorzien, zeer comfortabel en ruim. De prachtige tuin met zwembad, de rust en privacy en het fantastische uitzicht maken Le Bourg een unieke plek.

9
Visited in July 2019

Wij waren met vrienden op deze heerlijke plek. We hebben in dit relatief rustige deel van Frankrijk genoten van het huis, de gites, het mooie uitzicht en het zwembad. Alles is tot in de puntjes verzorgd. De keuken is zeer goed uitgerust, het huis is gezellig ingericht en de leuke gites zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. We hebben onze tijd doorgebracht aan de tafel op het terras in de schaduw van de auvent, gegeten naast de bloeiende lavendel op het terras bij het huis, of aan het zwembad, met uitzicht op het oude kerkje boven het huis.
In de omgeving is er de mogelijkheid tot tal van culturele uitstapjes. We hebben genoten van onze week in dit huis in Blaymont.

10
Visited in October 2018

Wij komen hier al ruim 10 jaar en vinden dit nog steeds het mooiste vakantiehuis van Frankrijk. Het hoofdhuis is heel smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De keuken is optimaal geoutilleerd, je kan er een goed diner voor 12 personen aanrichten!
De gites zijn fantastisch en bieden optimaal slaapcomfort en geven ruimschoots privacy, ook wanneer je met een wat grote groep in Le Bourg verblijft. In de tuin zijn talloze zitjes om in de zon en in de schaduw te vertoeven. Het zwembad ligt idyllisch tussen het hoofdhuis en de gites in en biedt heerlijke verkoeling. Tenslotte is het uitzicht over de vallei fenomenaal.
Paul, de eigenaar, is een uitstekende verhuurder die de zaken altijd goed op orde heeft!
Kortom wij beleven dit huis van harte aan!

10
Visited in September 2018

Mooie locatie, huis, tuin en zwembad, zeer verzorgd en met smaak ingericht, diverse terrassen, van alle gemakken voorzien!
Aanrader!

9
Visited in August 2018

Wat een heerlijke plek! Prachtig uitzicht, ruime en gezellige gites en een fijn zwembad. Wij zijn met 5 kinderen (leeftijden van 3 tot 14jaar) in augustus 2018 geweest. Voor de kleinste was er een extra badje, wat heel fijn was. Ze kon heerlijk in de schaduw spelen. Alles is er en dat is zeker prettig als je met een groot gezin op vakantie gaat. We komen zeker nog een keer terug!

9

Visited this Gite? Please give your opinion