Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Château Coulon Laurensac - Vakantiehuis Pomerol

View album (13)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Availability of 'Château Coulon Laurensac - Vakantiehuis Pomerol'

Ronald en Margaret Rens has last updated the calendar on 21 Aug 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in September 2013

Enkele voorbeelden van commentaren uit ons gastenboek

Beste Ronald, Margaret, Roderick en Alexander,
Ontzettend bedankt voor een fantastische tijd op jullie Chateau Coulon Laurensac. We hebben genoten van de rust, jullie gastvrijheid en het prachtige zwembad.
Joep en Céline hebben met heel veel plezier gespeeld met jullie charmante zonen. Het is heel wel mogelijk dat ik jullie volgend jaar weer zie in het kader van de Jones Lang LaSalle golf- (en wijn) trips. We gaan het zien.
Het allerbeste. Veel geluk, gezondheid en voorspoed toegewenst,

Eric, Susanne, Céline en Joep

Beste Margaret en Ronald

Hierbij willen wij jullie hartelijke bedanken voor het fantastische verblijf op jullie landgoed. De “Gite Pomerol”heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben genoten van de prachtige omgeving, Saint Emilion en natuurlijk Bordeaux. Jullie gastvrijheid hebben we erg gewaardeerd. Dat deze week omgevlogen is, zegt dan ook meer dan genoeg. We zullen het verblijf op Chateau Coulon Laurensac dan ook aan iedereen aanraden. Wanneer we volgend jaar terugkomen, dan zijn we benieuwd of Alexander en Roderick nieuwe goocheltrucs hebben geleerd. Onze kinderen hebben zeer genoten van het zwembad, de enorme ruimte en de magische ruïne.
Hartelijke groeten van

Paul, Ingrid, Jean-Paul en Marieke
Naarden, Nederland

8

Visited this Gite? Please give your opinion