Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Goursat Bas

View album (28)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
9.3
Rating
 

Availability of 'Goursat Bas'

Attention! Maartje Rooke has last updated the calendar on 06 May 2019

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Goursat Bas evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in July 2016

Wij hadden hier heerlijke weken.
Het is een heerlijk huis, in een prachtige omgeving. Het huis is mooi, comfortabel, goed verzorgd en mooi ingericht. Maartje en Robbert-Jan zijn ontzettend hartelijk en gastvrij, met respect voor onze privacy, een bijzonder waardevolle combinatie. Alle bijzonderheden in de omgeving zijn goed te bereiken, waarna het weer heerlijk thuiskomen is in de rust van Goursat-Bas. Wij komen heel graag terug.

9
Visited in July 2016

Wat een fijne plek is dit. Het is een heerlijk huis, comfortabel en gezellig, aan alles is gedacht. Het ligt prachtig, de tuin is groot, met zowel zon als schaduw, met prachtig uitzicht op een natuurgebied. Het zwembad is niet groot, maar wel nieuw en goed verzorgd, biedt hetzelfde uitzicht en is heerlijk bij warm weer.

Maartje en Robbert-Jan zijn hartelijk, attent en gastvrij, met respect voor ieders privacy, een bijzondere en heel waardevolle combinatie.

Wij kennen de omgeving goed, want we hebben hier bijna 8 jaar gewoond. Van hieruit is alles goed te bereiken, zowel voor boodschappen en voorzieningen als toeristische bezienswaardigheden. De Chateaux, musea, kansen, Perigueux, Montignac, Sarlat, les Eyzies, enz., het is allemaal niet ver weg. Erg fijn is, dat het zeker in het hoogseizoen heerlijk is om na een dag drukte hier weer terug te komen in deze prachtige, rustige omgeving. Tourtoirac zelf is ook mooi, met zijn Abdij en prachtige grot!

Wij hebben het heerlijk gehad en kunnen het een ieder die het leven in de Dordogne op een prettige manier wil ervaren, van harte aanbevelen. Nu wij weer in Nederland wonen is het voor ons heerlijk om terug te willen blijven komen. Dank jullie wel, Maartje en Robbert-Jan!

9
Visited in July 2016

Wij zijn met onze hond drie weken in juni 2016 geweest en het was echt fantastisch! De gite is heel compleet, gezellig en ruim met een groot terras , grote tuin met zwmbad en nog meer terrein waarop je kunt rondlopen. Een heerlijke doucheruimte, grote woonkeuken, knusse woonkamer. Er is WiFi met goede verbinding en tv met alle zenders , spelletjes etc. Je hebt ook echt privacy al zit de gite aan de woning van Maartje en Robbert-Jan vast.
Maartje en Robbert-Jan zijn erg aardig en gastvrij en je voelt je echt welkom.
In de omgeving is genoeg te zien en te doen.

10
Visited in July 2014
Cindy en René

Wat een heerlijke tijd hebben wij hier gehad, jullie gastvrijheid, het huis en de tuin met de kippetjes en sierduiven gaven ons direct een thuis gevoel. De natuur is hier prachtig met een ongekende hoeveelheid vlinders maar ook de reeën, de herten, de vossen, de groene spechten en roofvogels zijn goed vertegenwoordigd. De vele wandelroutes in de buurt en in de omgeving en de kanotochten zijn een aanrader. Kortom alles voor een top vakantie.

9
Visited in January 2014

Een zeer pittoreske woning in de charmante Perigord, prachtig gelegen met mooi uitzicht over het heuvellandschap. Het huis heeft nog allemaal leuke oude details, maar is ook aangepast aan de moderne tijd met inloopdouche en diverse apparatuur. Voor zomergasten lijkt mij de binnenplaats en buitenruimte ook heerlijk. Door de rustige ligging ideaal voor mensen die van de natuur houden. Wij komen vaak in deze streek en op deze plek kun je echt optimaal genieten van alles wat de Dordogne en specifiek de Perigord te bieden heeft.

9

Visited this Gite? Please give your opinion