Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Gîte l'Hirondelle

Album ansehen (29)
/
 

Verfügbarkeit von 'Gîte l'Hirondelle'

Anneke & Dominique hat den Kalender zuletzt am 15 Sep 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Gîte l'Hirondelle hat 20 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in Juni 2019

Nous avons été émerveillé par le paysage de l’ Ardeche, encore plus de l’ emplacement du gites. Merci de votre accueil et votre gentilesse. Grâce a vous, nous avons découvert de beau paysage à pied et en vélo. Bonne continuation à vous deux. Laurie et Brayan.

10
Besucht in Mai 2019

Op weg naar de Pyreneeën, een tussenstop in de Ardeche….een feestje! Zelden zijn we zo hartelijk welkom geheten. Do en An, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, de tips, de avondmaaltijd en jullie plezier dat je met ons gedeeld hebt. Kortom, genoten! Er is nog zoveel te zien in de Ardeche, kortom…….we komen terug!

10
Besucht in April 2019

Hartelijk dank voor de warme ontvangst en de heerlijk maaltijd bij aankomst. De gite is voorzien van alle gemakken en de atmosfeer is fantastisch. Het bed is grandioos! We hebben genoten van het uitzicht op het terras en we zijn zeer gecharmeerd van de mooie Ardeche.
Dank voor de gastvrijheid en alle goeds toegewenst in Bruentet.

9
Besucht in Juli 2018

In juni 2018 een week je “ gelogeerd” bij Anneke en Dominique. Na een warm welkom werden we rondgeleid door het huis en hebben we, met de andere gasten kunnen genieten van een lekkere welkomstmaaltijd.
We hebben een heerlijke week gehad, Mede dankzij de goede tips van Anneke en Dominique hebben we de “ hotspots” van de omgeving kunnen bezichtigen. We komen graag nog eens terug, een aanrader!

9
Besucht in Juni 2018
Rob en Ilse

Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid! We hadden een topverblijf op jullie prachtige locatie, in jullie prachtige gite! En we hebben genoten van de gezelligheid met jullie en met de andere gasten. Merci!
Rob (houdt van fotografie) en Ilse (houdt van mooi weer). Tot volgend jaar!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung