Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Villa Marron 47

Album ansehen (32)
/
 

Verfügbarkeit von 'Villa Marron 47'

Rinie Bakker hat den Kalender zuletzt am 23 Jan 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Villa Marron 47 hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in Juli 2019

Wij hebben twee weken mogen logeren in dit mooie vakantiehuis. De gastvrouw stuurde ons voor vertrek al informatie om onze trip voor te bereiden en ook tijdens ons verblijf hadden we regelmatig een erg fijn contact. We zijn bij aankomt prima ontvangen. In het huis zelf is alles aanwezig voor een geslaagde vakantie. Zeker de airco was erg welkom bij temperaturen boven 30 graden. Voor de kinderen was er heel wat speelgoed voorzien (schepnetjes voor in de rivier, kinderstoelen, stripverhalen, een speelmatje, een tentje...) Onze jongens hebben dubbel en dik genoten. Maar ook wijzelf hebben genoten. Er zijn vele mogelijkheden (bezoek van verschillende schitterende stadjes, wijntjes proeven in een cave, kanotochtjes maken op de Ardèche, marktjes bezoeken, naar de krokodillenfarm, een dierenparkje, de grotten gaan of gewoon zalig niets doen aan het gemeenschappelijke zwembad en keuvelen met de andere vakantiegangers op het terrasje). De gemeenschappelijke voorzieningen zijn ook prima in orde. Je kan bij de receptie brood, kip, pizza, snacks en ook activiteiten reserveren. Het zwembas is schoon en rustig. Kortom een zalige vakantie, spijtig dat ze alweer voorbij is ;o)

10
Nachricht von Rinie Bakker

Beste familie Luyten, wat fijn dat u zo genoten heeft. Wij hadden u graag als huurder. Bedankt voor de mooie recensie, u bent van harte welkom wanneer u nog eens in de mooie Ardeche wilt verblijven.

Besucht in August 2016

Wij hebben bijna twee weken in deze villa vakantie gevierd. Omgevingstemperatuur in die periode steevast boven 35 graden, maar dankzij de airco in het huis (een van de weinige huizen op het park) hier geen last van gehad en prima geslapen. Alles in huis aanwezig, heerlijke tuin prettig en gastvrij ontvangen door lokale hulp. Naast dat het huis alles heeft, heeft de omgeving ook een ruim aanbod een leuke en gezellige restaurants, prachtige natuur en leuke actieve bezigheden. Kanotochten echt aan te raden. Veel huizen hebben een eigen zwembad, maar zwembad bij receptie is hierdoor lekker rustig en en prima alternatief ( ook niet teveel chloor!!).

9
Besucht in Juli 2016
Judith

Heerlijk ruim huis van alle luxe voorzien en prachtige tuin met vrijgevig aanbod van diverse materialen om te relaxen of te sporten. Miste alleen nog een dvd speler. Goed uitzicht vanaf 1e verdieping op prachtige rustige omgeving. Zwembad en broodservice ideaal voor zowel gezinnen als stellen. Rivier en Franse dorpjes lekker dichtbij om je op verschillende manieren te vermaken.

9
Nachricht von Rinie Bakker

Dank voor de mooie recensie. Bedankt voor de tip t.a.v. de DVD speler. Voor het najaar en voor volgende zomer zullen we deze aanschaffen en plaatsen.

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung