Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Lavandole

Album ansehen (10)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Lavandole'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek hat den Kalender zuletzt am 13 Mär 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Lavandole hat 24 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,5
Besucht in August 2018

Na onze kennismaking met Sivas vorig jaar, hebben we de afgelopen twee weken opnieuw ontzettend genoten van deze heerlijke plek. Dit keer voelde het bijna als 'thuis komen' . Vertrouwd, relaxed en met de prachtige natuur, de stilte en de magnifieke sterrenhemel een heerlijke plek om te onthaasten. Dank voor de heerlijke maaltijd tijdens de table d'hôte , de warme ontvangst en persoonlijke aandacht! Ineens moeten we denken aan het spreekwoord " 3 keer is...". Wie weet dus nog eens tot ziens!

9
Besucht in Juli 2018

Ik kom hier al jaren, en het blijft een heerlijke ervaring. De prachtige natuur, het licht, de kleuren, de bergen; vertrouwd en elke keer weer nieuw. Een prachtige, heerlijke plek!

10
Besucht in Oktober 2017

Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe geweldig ons Frankrijk-avontuur was! Wat een geweldige plek om te overnachten. Wat een rust! Even met z'n tweeën weg, al kijken we uit naar het weerzien met onze vijf jongens. We gaan weer naar huis.

7
Besucht in September 2017

We hebben genoten van deze twee weken. We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving. Het huisje is eenvoudig, maar heeft alles wat je nodig hebt. Bedankt voor het heerlijke eten, de gastvrijheid, de wandelboekjes en tips! Het is een mooie basis om de Hautes Alpes vanuit te ontdekken. En het is heerlijk rustig vertoeven. De sterrenhemel, zoals anderen ook noemen, is echt prachtig! Leuk om hier te zijn geweest.

8
Besucht in August 2017

Héérlijk hebben we het gehad. Het is altijd weer even zoeken voor je een huisje "in the middle of nowhere" vindt. Dit huisje heeft het hélemaal; van binnen en van buiten. Het is met liefde gemaakt en onderhouden. Dat voel je als je erin verblijft; je laat er wat van achter en je neemt er wat van mee. We hebben ook genoten van de omgeving; wat een prachtig gebergte en schilderachtige plaatsjes. Dank dat we hier mochten verblijven en van jullie gastvrijheid mochten genieten ( heerlijke soep, geweldig onthaal).

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung