Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Rames

Album ansehen (20)
/
 

Verfügbarkeit von 'Rames'

Achtung! Mrs Jane Johnson hat den Kalender zuletzt am 08 Aug 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Rames hat 11 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,4
Besucht in August 2019

Met veel plezier hebben wij de laatste twee weken van augustus doorgebracht in de gite van mevrouw Johnson. Wij en onze 5 kinderen (in de leeftijd van 9 tm 1,5 jaar) hebben genoten. We hadden volledige privacy en de tuin was overzichtelijk. We hadden zelf speelgoed (swingball) en een zwembadje meegenomen. Het zwembadje stond op het balkon en dat was heerlijk voor de jongsten. Ook de wasmachine is een enorme pré. Alle was schoon mee naar huis. Het zwembad in Espalion was erg leuk voor ons hele gezin. De eerste vakantie sinds jaren waar we uitgerust van terug kwamen.

10
Besucht in August 2019
Van der Toolen

Wij zijn hier een weekje geweest mwt 4 volwassen en 2 kinderen hebben een hele leuke warme week gehad wel veeel vliegen.
Hebben nog lekker in de rivier gezwommen beneden
Wij vonden alleen de bank niet zo lekker zitten bertje doorgezakt
En de koekenpannen waren heel erg beschadigd verder heel mooi uitzicht en leuke oude dorpen in de buurt

7
Besucht in August 2019

Wij hebben een hele leuke week gehad in de gite
Hebben hele warme dagen gehad omgeving is echt heel mooi daar leuke oude dorpen zijn ook wezen zwemmen in de rivier beneden

Wij vonden alleen dat de koekenpannen heel erg oud beschadigd waren en dat de bank niet lekker zit beetje doorgezakt en je moet aan leef middelen alles meenemen want er staat niks verdee hebben we lekker gezeten daar

7
Besucht in August 2019

Heerlijke vakantie gehad. Fijn huis, mooie omgeving, zeer aardige gastvrouw die je helemaal vrij laat. Genoeg te zien en te doen in de omgeving!

9
Besucht in August 2018

Wat een heerlijke plek om volledig tot rust te komen! De advertentie doet volledig recht aan hetgeen we hebben aangetroffen, zo in de nabijheid van het gezellige stadje Espalion. Op zoek naar rust en de Franse gezelligheid met een wijntje en een stokbroodje zijn we geen moment teleurgesteld. Tel daar nog de prettige persoonlijke ontvangst van mrs.Johnson bij op en je hebt de garantie van een geweldige vakantie. Een absolute aanrader!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung