Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L’orangerie

Album ansehen (44)
/
 

Verfügbarkeit von 'L’orangerie'

Theo Ros en Jacqueline Meijer hat den Kalender zuletzt am 21 Mai 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

L’orangerie hat 31 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,6
Besucht in Juni 2018

Het is een Tophuis, goede locatie en een prachtig uitzicht. Van alle luxe voorzien. De tuin is groot en mooi met genoeg ruimte om alles in te doen wat je wilt. Veel gefietst in de natuur en naar de bakker met de beschikbare mountainbikes en racefiets. Ook de open haard is erg leuk. De bedden waren Hollands goed, dat was erg fijn. Ook erg aardige eigenaars.

10
Besucht in Juni 2018

ook wij hebben genoten van het grote huis,en mooie indeling
de balken van de plafonds waren voor ons wel wat laag,en de bedden te zacht
overdag konden we de rust weer inhalen
Mooie omgeving..mooi huis ...mooi weer..alle vrijheid!!
een vakantie om niet te vergeten!!

8
Besucht in September 2017
Jumelet

Een weekje vertoefd in Orangerie, een mooi huis op een top locatie, Het huis was bij aankomst perfect schoon en inderdaad van alle gemakken voorzien ( misten eigenlijk wel een Senseo apparaat ).
Ligging is inderdaad zeer rustig en mooi gelegen, voor bezoek aan grotere steden toch wel een stukje rijden, maar de streek is relax en ideaal om tot rust te komen.
Bedden van goede kwaliteit net zoals andere apparatuur
Al met al een fijne week gehad met redelijk goed weer.

8
Besucht in September 2017
Jumelet

Een week genoten in orangerie, welk gelegen is op een mooie locatie in een rustige omgeving ideaal om eens lekker tot rust te komen.
Het huis is van alle gemakken voorzien en was heel schoon met lekkere bedden, waarbij de grote slaapkamer wel wat lage balken had waardoor met een lengte van 193 cm het wel oppassen geblazen was.
Al met al zoals gezegd heerlijk genoten

8
Besucht in August 2017

Prachtig gelegen huis met een enorm stuk grond om op te vertoeven. Goed om te weten is ook dat de tuin prima omheind was. Huis was goed verzorgt, fijn ook dat er kruiden en dergelijke aanwezig waren om te gebruiken. Ook de aanwezige barbecue deed het prima en zorgde voor een leuk tafereel met het mooie uitzicht en de koeien op de achtergrond. In de omgeving is genoeg te doen qua wandelen, fietsen en het bezoeken van kasteeltjes etc, maar qua toerisme niet veel. Restaurantjes in de buurt (als ze uberhaupt open gaan) zijn overdag dicht, dus voor een terrasje moet je echt een van de grotere plaatsen opzoeken zoals Vesoul of Langres.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung