Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Album ansehen (58)
/
 

Verfügbarkeit von 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman hat den Kalender zuletzt am 05 Mai 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Pavillon de Chasse, Westvleugel hat 82 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in Januar 2019

Wij kijken met veel plezier terug op ons wederom zeer aangename verblijf gedurende de feestdagen in de Westvleugel van het jachthuis van het Chateau de Villers. Veertien rustige dagen in de schitterende omgeving van Villers-en Argonne met uitstapjes in de omgeving (o.a. Bar le Duc). Iedere dag de open haard aangemaakt en veel gelezen. We zijn weer helemaal tot rust gekomen. Tijdens een van onze rondritjes hebben we een tiental kraanvogels gespot en dat was zeer indrukwekkend. Volgende keer gaan we dus naar het Lac de Der! Wel zijn we flink geschrokken van het overlijden op veel te jonge leeftijd van de Heer Lepaul. Kennis
gemaakt met Francesca en Francis. Buitengewoon aardige en hulpvaardige mensen. Wij werden verrast met tarte au pomme en “echte” oliebollen op oudjaarsavond. Al met al zijn er weer aardig wat redenen om nog eens terug te komen!

10
Besucht in Oktober 2018

De afgelopen dagen hebben wij genoten van de herfst in de mooie omgeving van Villers-en-Arganne.

We hebben uitstapjes gemaakt naar Bar-Le-Duc, Reims, Epernay, Champagne huizen L’Hoste en Lonclas in Bassuet, de molen van Valmy en gewandeld in de bossen van Beaulieu en Chatrices. Onderweg zagen we reeën, veel roofvogels, kraanvogels, een marter. Ook Chalons-en-Champagne vonden wij een leuke stad (ook om boodschappen te doen). We kochten er heelijke vleestaartje, chocolade en het lekkerste stokbrood wat we ooit hebben gegeten. Nog een tip om op weg naar Epernay via Bouzy (met een mooi uitzicht punt tussen de wijnvelden van Moët), Louvois en Tauxières Mutry Mutry te rijden. Ook een bezoek aan Pommery vonden we erg leuk.

Bijna dagelijks wandelden we ook even met de kinderen naar geiten en andere beestjes. Ook de poney club was leuk ! De geitenkaas met champagne van L’Hoste smaakte zeer goed. ’s Middags aten we in Passavent bij Relais du Forêt dat zeer geschikt is om met kinderen te eten. Er staat een voetbaltafel en onze zoontjes speelden met de plaatselijke
(vermoedelijk 75-80 jaar oude) bevolking. We vonden het echtpaar ook zeer vriendelijk. Ook aten we een avond in Beaulieu bij L’Austrasius bij een grote open haard.

Het huisje vonden we zeer gerieflijk, fijn met de open haard. En de jongens vermaakten zich met het aanwezige speelgoed, tafel tennis, voetballen. Heerlijk om zonder TV en andere schermen de dagen door te brengen. Een avond hebben we rond het (verlichte ) chateau gewandeld. Het was feeëriek. We gingen onder de bomen staan, zo mooi. De heer Landman is zeer gastvrij en voorkomend en kwam met goede tips en vertelde ook mooi over de historie van de omgeving.

De herfst is echt een mooi jaargetijde om hier te zijn. We komen graag een keer terug. Hartelijk dank voor alles!

10
Besucht in Oktober 2018

Afgelopen 3 dagen hebben wij heerlijk genoten van deze prachtomgeving en dit mooie landgoed Wij zijn een gezin met 2 tienerdochters.
Onze aan komst door de Ardenne was met het mooie weer een feestje. Wij zijn gaan eten in’t rode paard Vooral gecharmeerd door de vriendelijke bediening en smaakvolle wijnen was ’t voor ons een feestje. Verder hebben wij gerelaxed; wandelen-markt-franse supermarkt. Met fijne WiFi een feest voor allen! We hebben de stad Verdun-m.n. de herdenking W0 I bezocht. Indruwekkend. Vooral het monument in Douaumont. Morgen naar Parijs

10
Besucht in September 2018

Heerlijke week gehad op deze bijzondere locatie. Prachtig chateau met mooie in stijl gelaten park ! Heerlijke omgeving om te touren. Dank voor dit verblijf !

10
Besucht in August 2018

Wir haben eine tolle Woche im wunderschönen Jagthaus verbracht. Sehr genossen haben wir die Ruhe und die frische Luft auf dem Lande.
Leider reicht eine Woche nicht aus um alle Empfehlenen Sehenswürdigkeiten in diese geschichtsträchtigen Gegend zu erkunden. Besonders gefallen hat uns der Flomarkt in Beaulieu mit den vielen verschiedenen Verkaufsständen, der sehr guten live Musik, der wunderbaren Aussicht und dem köstlichen Essen. Ausserdem waren wir in Verdun, haben in Sainte Menehould eine Fahrt mit dem Tretbot und einen Ausflug ins Aquarelle Sportzentrum gemacht – die Kinder lieben es baden zu gehen. Vielen Dank für die anregenden Gespräche über Geschichte und Architektur, bzw Kunst.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung