Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Chaumière de Keraluic "Sterne"

Album ansehen (29)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
 

Verfügbarkeit von 'La Chaumière de Keraluic "Sterne"'

Achtung! Coen & Tineke van Dorssen hat den Kalender zuletzt am 06 Sep 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2015

Twee heerlijk weken gehad in de complete studio. Wat een rust en wat een prachtige omgeving. We hebben genoten!

9
Besucht in September 2009

We hebben genoten in jullie Chaumiere. De accommodatie ligt in een schitterend gebied. Rustig gelegen in de natuur en toch maar op korte afstand van de prachtige kust. De gite en de studios bieden veel privacy. De camping ligt apart en is op geen enkele manier hinderlijk.
Bedankt ook voor jullie inzet, jullie stonden steeds gereed om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt: wandelen, fietsen, zwemmen, watersport, de mooie stad Quimper etc. Bedankt.

10
Besucht in September 2008

Heerlijke vakantie; mooi weer, lieve mensen en een fraaie studio. Een heel fijne en rustige twee weken gehad, veel gelezen, gewandeld en genoten van de rust en privacy!
De studio (één van de drie) is modern en van alle gemakken voorzien, ontbijten in de zon op je eigen terras, het strand is dichtbij, de winkels zijn goed bereikbaar. Prima bed, we hebben geslapen als een os... Alles is aanwezig om de vakantie nog aangenamer te maken! Een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt, omdat het in de omgeving stikt van de goed aangegeven wandelroutes.
Inmiddels weer volop in de dagelijkse stress en verlangen we regelmatig terug naar dit paradijsje...
Coen en Tineke, bedankt en zeker tot ziens!

10
Besucht in August 2008

Keraluic, een heerlijk stukje Frankrijk. We hebben genoten!!! Veel gewandeld, veel gezien. De studio was prachtig en zeer goed onderhouden. Aardige mensen met heel veel plezier in hun werk.
We komen terug!!!

10
Besucht in August 2008

Keraluic, een heerlijk stukje Frankrijk. We hebben genoten!!! Veel gewandeld, veel gezien. De studio was prachtig en zeer goed onderhouden. Aardige mensen met heel veel plezier in hun werk. We komen terug!!!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung