Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Watermolen Moulin du Montet

Album ansehen (16)
/
 

Verfügbarkeit von 'Watermolen Moulin du Montet'

Achtung! Simon en Liesbeth Kogenhop hat den Kalender zuletzt am 28 Mär 2019 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Watermolen Moulin du Montet hat 6 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,2
Besucht in Juli 2018

Geweldige vakantie bestemming. Zou er het liefst blijven wonen.

10
Besucht in August 2017

Ook al doven in de dorpen de oude tradities verder uit en zijn de plaatselijke slagers en bar-tabac's niet meer overal in het straatbeeld aanwezig, de eigenaars Simon en Liesbeth dompelen je met hun eenvoud en charme onmiddellijk terug onder in die oude onbedwongen sfeer die de basis vormde voor de uitdrukking 'leven als god in Frankrijk'

8
Besucht in Mai 2016

Een heerlijke week gehad in dit prachtige huis. Grote (omheinde) tuin, met heel veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen. Je kunt er lekker buiten eten, zowel voor als achter het huis is ruimte zat. Pootje baden in de rivier, vuurtje stoken buiten. Zeer gastvrij ontvangen door Simon en Liesbeth, Kortom: Een echte aanrader !!

9
Besucht in Mai 2016

We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Simon en Liesbeth zijn zeer gastvrij en hebben een prachtig huis met een heerlijke ruime tuin.
Wij waren met 4 volwassenen en 5 kinderen (3,5,8 en 11 jaar). De kinderen hebben zich goed vermaakt bij de rivier, met de hond en in de ommuurde tuin.
Het huis is heel mooi en alles is aanwezig. Er zijn vier slaapkamers waarvan een met een opentrap verbonden is met de woonkamer.
De omgeving is groen, met heuvels en er zijn veel oude stadjes/dorpen en kasteeltjes. Je kan er goed fietsen en wandelen.

10
Besucht in September 2015

Net als twee jaar geleden waren wij als gezin met 3 kinderen (10, 8, 6) deze zomer te gast bij Simon en Liesbeth in hun rustieke watermolen. Net als het eerste jaar voelt alles zeer vertrouwd. Maximale vrijheid en de kinderen amuseren zich kostelijk in de naastgelegen rivier. Al hoewel de gastheer en - vrouw in naastgelegen woning wonen, ervaren wij alle vrijheid. Heerlijk buiten eten, bbq met een open haard.
Gelegen in een rustige maar prachtige, niet erg toeristische streek in de Bourgogne. Naast de ruimte en ver weg van massatoerisme, volop gelegenheid om de vele broccantes en markten te bezoeken of één van de vele leuke kleine stadjes in de omgeving. Je waant je bijna Frans. Voor herhaling vatbaar!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung