Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

le petit moulin

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'le petit moulin'

M.Barendse hat den Kalender zuletzt am 20 Jan 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

le petit moulin hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,7
Besucht in August 2016

Erg rustig gelegen op het Franse platteland. Dicht bij de snelweg en voor ons dus erg geschikt als stop op weg naar de Ardèche. De Nederlandse gastheer en -vrouw bieden de mogelijkheid om (met het gezin en andere gasten aan tafel) gebruik te maken van het diner. Erg mooie en comfortabele gite en een lekker ontbijt.

9
Besucht in Dezember 2016

Prachtig huisje. Bijzonder en bijzonder sfeervol. Eigenaars erg gastvrij. Voor 1 overnachting geboekt. Bijna jammer dat we er de volgende dag al weer uit moesten. 😉 Prijs&;kwaliteit verhouding 👍 top

10
Besucht in Juli 2015

Erg schattig leuk huis om met t gezin in te slapen op t franse platteland. Er is een hangout waar de kinderen zich met van allerlei dingen binnen kunnen vermaken (tafeltennis,sjoelen, darten,spelletjes, lezen etc etc) buiten is er een mini speeltuin met grote trampoline en ook nog zwembad. Er is ook mini camping en bed&breakfast kamer, erg fijn dat de eigenaars Nederlanders zijn,communiceert handig :) na half uur rijden ben je in Moulins waar je genoeg kan doen.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung